Over inOne

inOne is een Foodtech company en bedient horeca en horecaleveranciers met een hoogwaardig bestelsysteem. Het maken van duurzame verbindingen om samenwerkingen succesvoller te maken, de verkrijgbaarheid van producten te vergroten en te helpen verduurzamen, is onze missie. Ontdek meer over inOne.

Ontwikkeld in Nederland

Nederland

De digitale oplossingen zoals ons bestelsysteem en hospitality tools, maken we zelf. Een enthouisast team developers is elke dag aan het onderzoeken, bedenken en ontwikkelen. De input krijgen we van onze klanten.

De developers vertalen de input naar functionaliteiten. Samen met de rest van het team rollen we de oplossingen uit. Doordat verschillende expertises binnen het bedrijf aanwezig zijn, schakelen verschillende afdelingen zoals development en support snel om onze klanten te helpen.

Ambacht

Rogier over inOne: “Al meer dan 17 jaar ontwikkelen we de meest complete digitale oplossingen. Op basis van onze ervaring en continue feedback van onze klanten werken we aan de innovatieve oplossingen van morgen”.

Albert over inOne: “We begrijpen als geen ander de kritische bedrijfsprocessen van leveranciers en hospitality bedrijven en weten dat het belangrijk is om 24/7 klaar te staan voor onze klanten. We willen met gebruiksvriendelijke oplossingen ondersteuning bieden, zodat onze klanten zich kunnen focussen op voor wat voor hen het belangrijkste is; het uitoefenen van hun vakmanschap”.

Eigenaren Albert de Koning (CEO), Rogier Bruin (Product leader), Martijn Bruin (Finance, HR) vormen het leiderschapsteam van inOne.

Over inOne voor leveranciers
Over inOne voor hospitality

Over inOne: het team

Albert

Rogier

Jasper

Mees

Timo

Joyce

Paulina

Daan

Merel

Celine

Jochem

Erik

Emma

Pieter

Hinda

En ons eigen development team in Leiden

Wil je meer weten over onze oplossingen?

VERS

Voor leveranciers

Via het bestelsysteem van inOne plaatsen jouw klanten snel en makkelijk bestellingen via de mobiele app. De orders ontvang je direct in jouw ERP-systeem.

Lees meer
Restaurant

Voor hospitality

Met de gratis inOne app bestellen jij en je collega’s bij al je leveranciers via één kanaal. Via inOne heb je inzicht in prijsafspraken, lopende bestellingen, bestelgeschiedenis, levertijden van producten en leverdagen.

Lees meer