Ons bedrijf

InOne is een Foodtech company en bedient horeca en horecaleveranciers met een hoogwaardig bestelsysteem. Het maken van duurzame verbindingen om samenwerkingen succesvoller te maken, de verkrijgbaarheid van producten te vergroten en te helpen verduurzamen, is onze missie.

Ontwikkeld in Nederland

Nederland

De digitale oplossingen zoals ons bestelsysteem en hospitality tools, maken we zelf. Een enthouisast team developers is elke dag aan het onderzoeken, bedenken en ontwikkelen. De input krijgen we van onze klanten.

De developers vertalen de input naar functionaliteiten. Samen met de rest van het team rollen we de oplossingen uit. Doordat verschillende expertises binnen het bedrijf aanwezig zijn, schakelen verschillende afdelingen zoals development en support snel om onze klanten te helpen.

Ambacht

Rogier: “Al meer dan 17 jaar ontwikkelen we de meest complete digitale oplossingen. Op basis van onze ervaring en continue feedback van onze klanten werken we aan de innovatieve oplossingen van morgen”.

Albert: “We begrijpen als geen ander de kritische bedrijfsprocessen van leveranciers en hospitality bedrijven en weten dat het belangrijk is om 24/7 klaar te staan voor onze klanten. We willen met gebruiksvriendelijke oplossingen ondersteuning bieden, zodat onze klanten zich kunnen focussen op voor wat voor hen het belangrijkste is; het uitoefenen van hun vakmanschap”.

Eigenaren Albert de Koning (CEO), Rogier Bruin (Product leader), Martijn Bruin (Finance, HR) vormen het leiderschapsteam van inOne.

Over inOne voor leveranciers
Over inOne voor hospitality
Over inOne Rogier en Albert