Vers leverancier

Met het bestelsysteem van inOne versterk je de persoonlijke verkoop met een online kanaal en stroomlijn je het order intake- en verwerkingsproces.

16.000+ restaurants

17 jaar ervaring

24/7 support

Bestelsysteem voor leveranciers van inOne vers productvoordelen

Orderproces stroomlijnen

  • Directe koppeling met jouw ERP-systeem
  • Tonen van klantspecifieke prijsinformatie
  • Klanten bestellen via de mobiele app
  • Tonen van klantspecifieke producten

Online verkoopkanaal

  • Geef leverdagen op klantspecifiek niveau weer
  • Vaste portiegewichten instellen
  • Inzicht in levertijden op producten
  • Plaats aanbiedingen & specials
Bestelsysteem voor versleveranciers de productvoordelen voor versleveranciers van inOne

Kenmerken

Overal bestellen klanten snel en makkelijk via de mobiele- of web app. Jouw klanten zijn altijd op de hoogte door inzicht in klantspecifieke producten, prijzen, leverdagen, uiterste besteltijden en portioneringen. Door het tonen van specials & aanbiedingen, vergroot je de omzet.

Klanten beheer je via de leveranciersapplicatie. Je hebt inzicht in klanten, lopende bestellingen en bestelgeschiedenis.

Bestelsysteem de kenmerken van de inOne app

Vraag een demo aan

Productvoordelen

Bestelsysteem voor versleverenciers van inOne perfect in portionering

Perfectie in portionering

inOne begrijpt versproducten en weet dat de mogelijkheden in portionering verschillen per leverancier. Definieer porties precies zoals jij dat wilt. Minder vragen voor je organisatie en makkelijk voor jouw klanten.

Actuele prijzen & productinformatie

Je klant ziet altijd en overal actuele prijzen door de koppeling met jouw ERP-systeem. Door de mogelijkheid om klantspecifieke prijzen te tonen en te onderhouden, is jouw klant altijd voorzien van de juist informatie.

Bestelsysteem voor bestelplatform van inOne actuele prijzen en productinformatie
Bestelsysteem inOne leveringschemas en besteltijden beheren

Leveringsschema’s en besteltijden beheren

Je kunt operationele processen beter op elkaar afstemmen door (klant)specifieke leveringsschema’s en uiterlijke besteltijden in te stellen. Door het overzicht dat je op deze manier creëert, kun je goede planningen maken.

Compleet productaanbod

Toon jouw complete productaanbod met inOne. Op basis van de menukaart kunnen klanten zelf persoonlijke bestellijsten aanmaken. Zo bestellen ze snel en gemakkelijk, waar en op welk tijdstip zij maar willen.

Bestelsysteem voor versleveranciers van inOne compleet productaanbod

Het online bestelsysteem

Leveranciers

Het inOne bestelsysteem is een online food ordering systeem speciaal voor leveranciers in de foodservice branche. Met meer dan 16.000 bestellende horecaklanten is inOne het meest gebruikte bestelsysteem in deze branche. En met meer dan 17 jaar ervaring is inOne expert op dit gebied.

In de persoonlijke bestelomgeving van inOne toon je klantspecifieke portioneringen, -producten, -prijzen, -leverdagen en uiterlijke besteltijden. Je zorgt ervoor dat klanten snel & makkelijk bestellingen kunnen plaatsen. Door de koppeling die we maken, ontvang je orders direct in jouw ERP systeem. Via de leveranciersapplicatie heb je inzicht in jouw klanten.

FAQ

Is er een al een directe koppeling met mijn ERP-systeem?

We hebben al heel veel koppelingen met ERP-systemen en boekhoudstoftware partijen. Deze koppelingen onderhouden we continu. Zoals: Cleaver, SAP, Navision, Care4Fresh, Reflex Systems, Exact Online, AFAS, e.a.

Moet ik straks met twee systemen werken? En inOne èn mijn ERP-systeem?

inOne is het online bestelsysteem waar jouw klanten snel en makkelijk bestellingen kunnen plaatsen. In het ERP-systeem regel je prijsafspraken,  producten en je facturatie. Door de koppeling tussen jouw ERP-systeem en inOne, is deze informatie beschikbaar in het bestelsysteem voor de  klant. Je voert dus geen dubbele administratie.

Kunnen portioneringen en verpakkingen op klantniveau worden ingericht?

Dat kan. Portioneringen en verpakkingen kun je vastleggen, of variabel instellen, per klant. Door bestellijsten aan te maken, en de verschillende  porties en verpakkingen hierin te zetten, maak je het nog makkelijker voor jouw klant om te bestellen. Hierdoor weet je productie wat er besteld kan worden en kan zo voorbereidingen treffen. 

Kunnen er meerdere mensen via 1 account bestellen?

Dat kan, iedere besteller maakt een eigen gebruikersprofiel aan en krijgt een rol. Administrator (beheerder van het account) of Member. De  Administrator nodigt collega’s uit om ook bestellingen te plaatsen. Doordat iedere besteller een eigen gebruikersprofiel aanmaakt, heb je inzicht  in lopende bestellingen!

 

Als ik met inOne ga werken, is het dan wel mijn ‘eigen’ webshop?

Ja, inOne is geen marktplaats. Je bepaalt zelf welke klanten er bestellingen mogen plaatsen en inzicht krijgen in specifieke product- en  prijsinformatie.