Totaal
groothandel

Als totaalgroothandel bied je een breed assortiment met verschillende vers-, houdbare- of specialistische producten. Met de alles-in-eenoplossing van inOne stroomlijn jij jouw verkoop, order intake en verwerking.

16.000+ restaurants

17 jaar ervaring

24/7 support

Digitale orderverwerking inOne voor totaalgroothandels productvoordelen

Klanten informeren

  • Klantspecifieke bestellijsten aanmaken
  • Tonen van prijsafspraken
  • Super snel zoeken
  • Maak een overzichtelijke categorieboom

Organisatie stroomlijnen

  • Instellen van vaste portiegewichten
  • Invoeren van levertijden op producten
  • Vaste leverdagen per klant instellen
  • Directe koppeling met jouw ERP-systeem
Digitale orderverwerking inOne de productvoordelen voor totaalgroothandels

Kenmerken

Klanten bestellen overal gratis via de mobiele of web app. Door inzicht in levertijden, -dagen, aanbiedingen en persoonlijke prijzen, zijn jouw klanten altijd goed geïnformeerd. Zo weten jouw klanten wanneer zij een bestelling moeten plaatsen, om deze op tijd te ontvangen.

Via de leveranciers applicatie heb je inzicht in klanten, lopende bestellingen en bestelgeschiedenis. Via het dashboard beheer je jouw klanten in inOne.

Online verkoopkanaal de kenmerken van de inOne app

Vraag een demo aan

Productvoordelen

Digitale orderverwerking inOne perfect in portionering

Perfectie in portionering

Definieer porties precies zoals jij dat wilt. inOne begrijpt versproducten en weet dat de mogelijkheden van portionering verschillen per leverancier. Makkelijk voor jouw klanten en minder vragen voor jouw organisatie.

Actuele prijzen en productinformatie

Door de koppeling met jouw ERP-systeem ziet jouw klant altijd actuele prijzen. Het is mogelijk om klantspecifieke prijzen te tonen en te onderhouden. Zo is jouw klant altijd voorzien van de juiste klantspecifieke prijs- en productinformatie.

Bestelsysteem horeca
Digitale orderverwerking inOne leveringschemas en besteltijden beheren

Leveringsschema’s en besteltijden beheren

Het instellen van (klant)specifieke leveringsschema’s en uiterlijke besteltijden, zorgt ervoor dat operationele processen efficiënter op elkaar worden afgestemd. Zo bespaar je tijd en kosten.

Compleet productaanbod

Met inOne toon je jouw complete productaanbod aan je klanten. Klanten kunnen zelf persoonlijke bestellijsten aanmaken met producten uit het totaalassortiment op basis van de menukaart. Zo bestellen ze snel en gemakkelijk.

Digitale orderverwerking compleet productaanbod

Het online bestelsysteem

Leveranciers

Het inOne bestelsysteem is een online verkoopkanaal speciaal voor leveranciers in de foodservice branche. Met meer dan 16.000 bestellende horecaklanten is inOne het meest gebruikte bestelsysteem in deze branche. Via het inOne bestelsysteem zorg je ervoor dat klanten snel en makkelijk bestellingen plaatsen.

Je toont jouw hele assortiment, aanbiedingen, leverdagen, -tijden & klantspecifieke prijzen in de persoonlijke online bestelomgeving van jouw klant. Orders ontvang je direct in jouw ERP-systeem of boekhoudsoftware door de koppeling die we maken. En via de leveranciers applicatie heb je inzicht in jouw klanten.

FAQ

Kan ik mijn producten promoten?

Dat is mogelijk. Breng promoties extra onder de aandacht bij al jouw klanten.

Kan er een koppeling worden gemaakt met mijn boekhoudpakket of ERP-systeem?

Zeker. We hebben al heel veel koppelingen met ERP-systemen en boekhoudsoftware partijen. Deze koppelingen onderhouden we continu.  Zoals: Cleaver, SAP, Navision, Care4Fresh, Reflex Systems, Exact Online, AFAS, e.a.

Ben ik eigenaar van mijn (bestel)data?

Ja, we waarborgen de privé connectie tussen jou en jouw klant. Je bepaalt zelf welke informatie, zoals prijzen en producten, er beschikbaar is voor welke klant(en). Dit betekent ook dat wij geen data verkopen aan derden.

Als ik met inOne ga werken, is het dan wel mijn ‘eigen’ webshop?

Ja, inOne is geen marktplaats. Je bepaalt zelf welke klanten er bestellingen mogen plaatsen en inzicht krijgen in specifieke product- en  prijsinformatie.

Kan ik meerdere sublocaties toevoegen aan één account?

Dat kan. Op een account kun je meerdere sublocaties; zoals bar, keuken, banqueting, ontbijt etc. toevoegen met een uniek debiteurennummer.  Zo zorg je dat jouw bestellingen op het juiste debiteurennummer ontvangt.