Oplossingen

inOne is een toonaangevend business-to-business online bestelplatform dat leveranciers en meer dan 16.000 hospitality bedrijven met elkaar verbindt. Met 17 jaar ervaring in foodservice en kennis over horeca bedrijfsvoering, bieden we een betrouwbare oplossing aan die eenvoudig te gebruiken is.

Leveranciers

Verkoop meer door promotieacties

Stroomlijn jouw orderproces

Definieer portioneringen

Heldere planning door leverschema’s

Box

Voor o.a.drankengroothandels, koffieleveranciers en non-food groothandels.

Lees meer
VERS

Vers

Voor o.a.vis-, AGF-, vleesleveranciers, maar ook bakkers en leveranciers van zuivel.

Lees meer

Totaal

Voor groothandels in food en non-food.

Lees meer

Hospitality

Bestel gemakkelijk & snel

Structureer je inkoop

Al jouw leveranciers in 1 app

Manage al jouw horeca locaties

Restaurant

Restaurant & Café

Voor o.a. restaurants, lunchrooms, café’s, bars, hotels, catering bedrijven, fastservice, strandpaviljoens en broodjeszaken.

Lees meer

Keten & Groepen

Voor horeca groepen en ketens met dezelfde of verschillende concepten.

Lees meer

Vakmanschap

Onze klanten richten zich het liefst op wat voor hen echt belangrijk is – het uitoefenen van hun vak. Bij bedrijven in de foodservice branche staan gastvrijheid en service centraal. Koks, bartenders en barista’s hebben als doel om de heerlijkste gerechten of dranken te bereiden, welke de bediening serveert aan haar gasten. Op de menukaarten staan recepten die met passie zijn samengesteld. De producten zijn met zorg uitgekozen. Bij leveranciers waar al seizoenen lang een band mee is, of nieuwe leveranciers die precies aanbieden waarnaar zij op zoek zijn.

Kenmerkend voor leveranciers is het geven van gericht advies en voorstellen op maat. Meedenken is hun kracht. Zij gaan opzoek naar de juiste producten tegen de juiste prijs. Een slager of visboer zorgt ervoor dat de producten in de juiste porties worden gesneden en nog dezelfde dag worden geleverd.

Leveranciers en mensen werkzaam in de hospitality branche zijn het liefste bezig met het uitoefenen van hun vakmanschap. Maar hoe zorg je ervoor dat de juiste producten, tegen de juiste prijs, gemakkelijk worden besteld en later ook geleverd?