Oplossingen

inOne is een toonaangevend business-to-business online bestelplatform dat leveranciers en meer dan 16.000 hospitality bedrijven met elkaar verbindt. Met 17 jaar ervaring in foodservice en kennis over horeca bedrijfsvoering, bieden we een betrouwbare oplossing aan die eenvoudig te gebruiken is.

Leveranciers

Box

Verkoop meer door promoties te plaatsen en breng zo producten onder de aandacht.

Lees meer

Vers

Stroomlijn jouw orderproces en definieer portioneringen zoals je dat wilt.

Lees meer

Totaal

Maak planningen door leveringsschema’s en uiterlijke besteltijden in te stellen.

Lees meer

Hospitality

Restaurant & Café

Structureer je inkoop en bestel gemakkelijk en snel via de gratis inOne app bij al jouw leveranciers.

Lees meer

Keten & Groepen

Manage meerdere horecalocaties door het creëren van in- en overzicht via het manager dashboard.

Lees meer

Vakmanschap

Onze klanten richten zich het liefst op wat voor hen echt belangrijk is – het uitoefenen van hun vak. Bij bedrijven in de foodservice branche staan gastvrijheid en service centraal. Koks, bartenders en barista’s hebben als doel om de heerlijkste gerechten of dranken te bereiden, welke de bediening serveert aan haar gasten. Op de menukaarten staan recepten die met passie zijn samengesteld. De producten zijn met zorg uitgekozen. Bij leveranciers waar al seizoenen lang een band mee is, of nieuwe leveranciers die precies aanbieden waarnaar zij op zoek zijn.

Kenmerkend voor leveranciers is het geven van gericht advies en voorstellen op maat. Meedenken is hun kracht. Zij gaan opzoek naar de juiste producten tegen de juiste prijs. Een slager of visboer zorgt ervoor dat de producten in de juiste porties worden gesneden en nog dezelfde dag worden geleverd.

Leveranciers en mensen werkzaam in de hospitality branche zijn het liefste bezig met het uitoefenen van hun vakmanschap. Maar hoe zorg je ervoor dat de juiste producten, tegen de juiste prijs, gemakkelijk worden besteld en later ook geleverd?