Box leverancier

Afnemers informeren over je producten en prijzen was nog nooit zo eenvoudig. Met het horeca bestelsysteem van inOne kun je voor elke individuele afnemer een geselecteerd aanbod creëren dat zorgt voor overzicht en inzicht geeft in prijzen.

16.000+ restaurants

17 jaar ervaring

24/7 support

Online verkoopkanaal inOne voor box leveranciers de productvoordelen

Online verkoopkanaal

  • Tonen van prijsafspraken
  • Klantspecifieke bestellijsten aanmaken
  • Laten zien van aanbiedingen & specials
  • Tonen persoonlijke producten

Plug-and-play oplossing

  • Updates automatisch doorgevoerd
  • Vertaling van feedback in applicaties
  • 24/7 support
  • Continue doorontwikkeling
Online verkoopkanaal inOne de productvoordelen voor box leveranciers

Vraag een demo aan

Productvoordelen

Online verkoopkanaal voor box leveranciers

Aanbiedingen & Specials

Zorg voor extra verkopen en verhoog de omzet, door promoties en specials te plaatsen. Promoties en specials zijn beschikbaar in de mobiele- en web app voor al jouw klanten.

Activatie van klanten

inOne informeert en activeert jouw klanten om online bestellingen te plaatsen. Het activeren van klanten is een succesfactor bij het online bestellen.

Online verkoopkanaal inOne activatie van klanten
Online verkoopkanaal inOne Leveringschemas en besteltijden beheren

Leveringsschema’s & besteltijden beheren

Operationele processen stel je efficiënter op elkaar af door het instellen van (klant)specifieke leveringsschema’s en uiterlijke besteltijden.  Zo bespaar je kosten en tijd.

Actuele prijzen & productinformatie

Klanten zien altijd actuele prijzen en producten door de koppeling met je ERP-systeem of boekhoudsoftware pakket. Op deze manier is jouw klant altijd voorzien van de juiste prijs- en productinformatie.

Online verkoopkanaal inOne actuele prijzen en productinformatie

Het online bestelsysteem

Leveranciers

Het inOne bestelsysteem is een online verkoopkanaal speciaal voor leveranciers in de horeca en foodservice branche. Met meer dan 16.000 bestellende horecaklanten is inOne het meest gebruikte bestelsysteem in deze branche. Klanten bestellen snel en makkelijk bestellingen via de mobiele app.

Je toont jouw volledige assortiment, aanbiedingen, specials, klantspecifieke prijzen- & producten. Orders ontvang je direct in je ERP-systeem of boekhoudsoftware. We waarborgen de connectie tussen leverancier en jouw klant. Via het leveranciers dashboard heb je inzicht in jouw klanten.

FAQ

Als ik met inOne ga werken, is het dan wel mijn ‘eigen’ webshop?

Ja, inOne is geen marktplaats. Je bepaalt zelf welke klanten er bestellingen mogen plaatsen en inzicht krijgen in specifieke product- en  prijsinformatie.

Kan er een koppeling/integratie worden gemaakt met mijn ERP-systeem of boekhoudpakket?

Zeker, we hebben al heel veel koppelingen met ERP-systemen en boekhoudsoftware partijen. Deze koppelingen onderhouden we continu.  Zoals: Cleaver, SAP, Navision, Care4Fresh, Reflex Systems, Exact Online, AFAS, e.a.

Is er een mobiele app en is die gelijk aan de browser versie?

De mobiele app is helemaal gelijk aan de browserversie. Alles wat je regelt via de webbrowser, regel je ook via de mobiele app!

Kunnen meerdere mensen via 1 account bestellen?

Dat kan, iedere besteller maakt een eigen gebruikersprofiel aan en krijgt een rol. Administrator (beheerder van het account) of Member. De  Administrator nodigt collega’s uit om ook bestellingen te plaatsen. Doordat iedere besteller een eigen gebruikersprofiel aanmaakt, heb je inzicht in lopende bestellingen! 

Worden orders frequent geïmporteerd in mijn boekhoudpakket of ERP-systeem?

Ja, orders ontvang je near real time direct in je ERP-systeem of boekhoudpakket. We monitoren het verzenden en ontvangen van orders.