Voor de Vers leverancier

Met het bestelsysteem van inOne versterk je de persoonlijke verkoop met een online kanaal en stroomlijn je het order intake- en verwerkingsproces.

Dit zijn de voordelen voor jou

Compleet productaanbod

Toon jouw complete productaanbod met het bestelsysteem inOne. Klanten raadplegen waar en wanneer zij willen het totaalassortiment via desktop of de mobiele app. Licht producten uit door promoties en specials te plaatsen. Zo kun je zorgen voor extra verkopen en verhoog je de omzet.

Perfectie in portionering

inOne begrijpt versproducten en weet dat de mogelijkheden in portionering verschillen per leverancier. Definieer porties precies zoals jij dat wilt. Minder vragen voor je organisatie en makkelijk voor jouw klanten.

Actuele prijzen & productinformatie

Jouw klant ziet altijd en overal actuele prijzen door de koppeling met jouw ERP-systeem. Door de mogelijkheid om klantspecifieke prijzen te tonen en te onderhouden, is jouw klant altijd voorzien van de juiste informatie.

Stappenplan

Hoe ziet een samenwerking met inOne eruit?

  • Stap 1: Plan een kennismakingsgesprek in
  • Stap 2: We stellen een persoonlijk plan op voor jouw bestelomgeving
  • Stap 3: We maken de bestelomgeving
  • Stap 4: Koppel je ERP-systeem
  • Stap 5: Nodig klanten uit om online bestellingen te plaatsen
  • Stap 6: Live! Bestellen maar.

16.000+ restaurants

17 jaar ervaring

24/7 support

De belangrijkste functies op een rijtje

inOne: alles in 1 app

Overal bestellen klanten snel en makkelijk via de mobiele- of web app. Jouw klanten zijn altijd op de hoogte door inzicht in klantspecifieke producten, prijzen, leverdagen, uiterste besteltijden en portioneringen.

Door het tonen van specials & aanbiedingen, vergroot je de omzet. Beheer je klanten via de leveranciersapplicatie, zo heb je altijd inzicht in alle klanten, lopende bestellingen en bestelgeschiedenis.

Download gemakkelijk hier de app voor Android of iPhone.

Bestelsysteem de kenmerken van de inOne app
De inOne app op je mobiel: Snel en makkelijk bestellen via de mobiele inOne app & desktop.
Prijs- en productinformatie: Klantspecifieke producten en prijsafspraken toon je in de persoonlijke bestelomgeving van jouw klant.
Leverdagen & uiterlijke besteltijden: Biedt jouw klanten inzicht in uiterlijke besteltijden en (klantspecifieke) leverdagen.
Aanbiedingen & Specials: Geef inzicht in het totaalassortiment, aanbiedingen en specials. Wissel aanbiedingen en specials zo vaak je wilt.

Pricing

Afhankelijk van jouw specifieke wensen hanteren we een vaste prijs per maand. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we wat inOne voor jou kan betekenen en geven we persoonlijk advies, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Daar hoort ook een op maat gemaakte offerte bij.

Vanuit onze jarenlange ervaring lichten we graag toe hoe snel je de kosten terugverdiend met het voorkomen van verkeerde bestellingen, onnodige logistieke kosten en handmatige invoer van bestellingen. Nog los van het positieve effect op de klanttevredenheid.

Dit zijn de voordelen voor jouw klanten

Eenvoudig bestellen via de gratis inOne app

Via de inOne app bestellen jouw klanten overal en op ieder tijdstip. Door inzicht in klantspecifieke producten, -prijzen en -leverdagen, zorg je ervoor dat jouw klanten de juiste producten op tijd geleverd krijgen. Zo wordt het bestellen van producten voor jouw klanten eenvoudiger en betrouwbaarder dan ooit tevoren.

Altijd de laatste informatie

Door inzicht in promoties en aanbiedingen, weten jouw klanten hoe hun dag- of weekmenu eruitziet. En door inzicht in productinformatie beantwoorden jouw klanten gemakkelijk de vragen van hun gasten. Alle informatie is te vinden in de mobiele inOne app of via de website.
De voordelen voor jouw klanten op een rijtje:
  • Bestellen via mobiele inOne app of via de website
  • Inzicht in persoonlijke producten & prijsafspraken
  • Raadpleeg het totaalassortiment & aanbiedingen
  • Inzicht in bestelhistorie

Vraag een demo aan

Voorkom onduidelijkheid over bestellingen. Al jouw bestelinformatie voor jouw klanten beschikbaar in één app. Vraag een demo aan en ontdek alle voordelen van inOne.

FAQ

Is er een al een directe koppeling met mijn ERP-systeem?

We hebben al heel veel koppelingen met ERP-systemen en boekhoudstoftware partijen. Deze koppelingen onderhouden we continu. Zoals: Cleaver, SAP, Navision, Care4Fresh, Reflex Systems, Exact Online, AFAS, e.a.

Moet ik straks met twee systemen werken? En inOne èn mijn ERP-systeem?

inOne is het online bestelsysteem waar jouw klanten snel en makkelijk bestellingen kunnen plaatsen. In het ERP-systeem regel je prijsafspraken,  producten en je facturatie. Door de koppeling tussen jouw ERP-systeem en inOne, is deze informatie beschikbaar in het bestelsysteem voor de  klant. Je voert dus geen dubbele administratie.

Kunnen portioneringen en verpakkingen op klantniveau worden ingericht?

Dat kan. Portioneringen en verpakkingen kun je vastleggen, of variabel instellen, per klant. Door bestellijsten aan te maken, en de verschillende  porties en verpakkingen hierin te zetten, maak je het nog makkelijker voor jouw klant om te bestellen. Hierdoor weet je productie wat er besteld kan worden en kan zo voorbereidingen treffen. 

Kunnen er meerdere mensen via 1 account bestellen?

Dat kan, iedere besteller maakt een eigen gebruikersprofiel aan en krijgt een rol. Administrator (beheerder van het account) of Member. De  Administrator nodigt collega’s uit om ook bestellingen te plaatsen. Doordat iedere besteller een eigen gebruikersprofiel aanmaakt, heb je inzicht  in lopende bestellingen!

 

Als ik met inOne ga werken, is het dan wel mijn ‘eigen’ webshop?

Ja, inOne is geen marktplaats. Je bepaalt zelf welke klanten er bestellingen mogen plaatsen en inzicht krijgen in specifieke product- en  prijsinformatie.