Vacatures

inOne is een Foodtech company dat een bestelplatform aan hospitality bedrijven en leveranciers aanbiedt. Onze missie is het maken van duurzame verbindingen om samenwerkingen succesvoller te maken, de verkrijgbaarheid van producten te vergroten en te helpen verduurzamen.

Ontdek ons bedrijf

We werken met 20+ collega’s in zelfstandige multidisciplinaire teams: Customer Success, Technical Support, Marketing & Sales en Development. inOne is een platte organisatie met korte lijnen en veel doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een dynamisch en gezellig team met gedreven professionals in een persoonlijke sfeer.

Kernwaarden

  • Delight
  • Personal Growth
  • Teamwork
  • PLAY

De boog kan niet altijd gespannen zijn, dus uiteraard is op ons kantoor en dakterras alle ruimte om te borrelen met vaak iets lekkers van onze klanten, te tafeltennissen en te tafelvoetballen.

Vacatures

Wij zoeken ambitieuze mensen die impact willen maken met digitale innovatie in een internationale omgeving en persoonlijk willen groeien in een gezellige sfeer. En dat in een superleuke branche met gepassioneerde mensen!
Heb je vragen of twijfel je over een vacature? Geeft niks, dat hebben wij soms ook. Neem contact met ons op!