Skip to main content

Nieuwe rebranding van inOne

inOne 18 augustus 2023

inOne is als partner van leveranciers en horecagelegenheden, al 17 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om de relatie tussen leveranciers en hospitality te versterken. Recentelijk heeft inOne haar compleet nieuwe bestelplatform en huisstijl gelanceerd!

Het bestelplatform is ontworpen om het bestellen van producten gemakkelijker te maken en bedrijfsprocessen te optimaliseren voor ondernemers in de foodservice branche. Daarmee helpt inOne samenwerkingen nog succesvoller te maken en de app is eenvoudig te gebruiken. Via het bestelplatform kunnen hospitality ondernemers via de mobiele app direct bestellen en hun bestelhistorie inzien. Het bestelplatform wordt al gebruikt door verschillende leveranciers, die hun klanten een persoonlijke webshop ervaring bieden. De kans is groot dat jouw leverancier jou deze ervaring ook kan bieden in de inOne app.

inOne voor leveranciers en horecagelegenheden

Tijdwinst is bij minder personeel van een nog groter belang. Daarnaast wil je uiteraard zoveel mogelijk tijd besteden aan het uitoefenen van je vakmanschap en het leiden van je team. Hoe voorkom je dat je veel tijd kwijt bent aan het bestellen van je producten bij jouw verschillende horecaleveranciers?

Bij restaurants, hotels, lunchrooms staan gastvrijheid en service centraal. Koks, bartenders en barista’s hebben als doel om de heerlijkste gerechten of dranken te bereiden en te serveren aan haar gasten. Op de menukaarten staan recepten die met passie zijn samengesteld. De recepten bestaan uit producten die met zorg zijn uitgekozen. Bij leveranciers waar bijvoorbeeld al seizoenen lang een band mee is.

Kenmerkend voor leveranciers is het geven van gericht advies en voorstellen op maat. Meedenken is hun kracht. Zij selecteren of gaan op zoek naar de juiste producten tegen de juiste prijs. Een slager of visboer zorgt ervoor dat de producten in de juiste portionering worden gesneden en nog dezelfde dag worden geleverd. Een koffieboer belt nog even met zijn contact in Italië om te kijken of er een nog beter alternatief is voor dat leuke koffietentje op de hoek en een notenboer legt uit waarom een net andere branding ten goede komt aan de smaak.

Maar hoe zorg je ervoor dat de juiste producten, tegen de juiste prijs, gemakkelijk worden besteld en later ook worden geleverd? Bijvoorbeeld door het bestelplatform inOne te gebruiken.

Wat kan inOne voor jou doen

inOne is er om de samenwerking tussen ondernemers in de foodbranche nog succesvoller te maken. Dit geldt zowel voor leveranciers die gemakkelijk al hun prachtige producten willen aanbieden en hospitality ondernemers die hun bestelproces willen stroomlijnen. 

Upload eenvoudig je gehele aanbod met de correcte prijzen of plaats gemakkelijk je dagelijkse bestellingen bij al jouw verschillende leveranciers via één mobiele app. 

inOne is er om de samenwerking tussen ondernemers in de foodbranche nog succesvoller te maken. Dit geldt aan de ene kant voor leveranciers die hun producten online willen tonen in een persoonlijke bestelomgeving waar klanten snel en gemakkelijk hun bestellingen kunnen plaatsen. Aan de andere kant krijgen hospitality ondernemers inzicht in en grip op hun orderproces. Dit doen ze door alle bestellingen bij hun leveranciers via één mobiele app te doen, waardoor zij met de inOne app het orderproces kunnen stroomlijnen.

Die een hun producten online willen tonen in een persoonlijke bestelomgeving waarin hun klanten snel en gemakkelijk bestellingen kunneb plaatsen. Hosptiality ondernemers krijgen inzicht en grip en stroomlijnen hun orderproces. Hospitality ondernemers plaatsen namelijk bestellingen bij hun leveranciers via één mobiele app oid

Het gebruik van de app is geheel gratis voor de bestellende restaurants, cafés en hotels. Meer dan 16.000 restaurants, hotels, lunchrooms en andere horecagelegenheden maken gebruik van het inOne bestelplatform. Een leverancier biedt met inOne een handige oplossing aan haar klanten om op elke plek en elk tijdstip online bestellingen te plaatsen.

Tijdwinst realiseer je doordat je met alle collega’s tegelijk de bestellingen kunt inzien of klaarzetten, of het nu via iPad, PC of handige app is. Doordat de app in meerdere talen te gebruiken is kun je met het hele internationale team efficiënt werken in combinatie met een supersnelle zoekfunctie.

Het bekende bestelplatform in een nieuw jasje

De nieuwe huisstijl van inOne is modern en fris. De huisstijl is ontworpen omdat er een compleet nieuw bestelplatform ontwikkeld is. Bij een volledig nieuw bestelplatform, hoort dan ook een nieuwe uitstraling. De nieuwe huisstijl wordt gebruikt op alle communicatie- en marketingmaterialen van inOne, waaronder de website en de mobiele app.

Eerder schreef het online vakblad De Restaurantkrant uitgebreid over ons nieuwe bestelplatform. Lees het hele artikel hier. inOne is verheugd over de lancering van haar nieuwe bestelplatform en huisstijl. Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe initiatieven de relatie tussen leveranciers en hospitality zullen versterken en de hospitality ondernemers zullen helpen om hun bedrijf succesvoller te maken!